Bröllop

2009-11-01 @ 15:18:51

Bröllopsfesten blev perfekt min dotter var så vaaaaacker och de var så fina tillsamans. Det var verkligen en minnesfull dag där alla mina kära och nära var med och delade min dotters och svärsons stora dag.

Min dotters närmaste vänner gjorde kvällen ännu mer fullkomlig de hade lagt upp ett superfint program med sånger och videofilmer till brudparet. Själv grät jag som en galning jag försökte i det längsta att hålla mig men det gick inte. Till slut såg jag ut som en tvättbjörn med mörka ringar under ögonen från maskaran. Jag försökte desperat att få bort sminket men höll nästan på att tappa hoppet då det kletades ut mer och mer. Men till min stora lycka hittade jag några topps i min väska som räddade kvällen.

Vännerna hade bland annat gjort en ”mammavideo” där bilder och sekvenser visade delar av min dotters uppväxt tillsamans med mig och med hennes syskon. Jag känner mig fortfarande rörd när jag tänker på det, tiden har gått så fort. Och för varje bild som visades upp så insåg jag om vilken gåva och ynnest som jag fått vara med om.

Att få ha följt min dotter(och hennes syskon) genom deras uppväxt är det bästa och det vackraste i mitt liv som jag har upplevt och ha fått varit med om. Kärleken som man känner till sina barn är så gränslös. Och ibland så får jag så dåligt samvete för att jag inte alltid har kunnat vara en så bra mor som jag hade velat vara. Alla gånger som man tappat tålamodet och när man har skällt på sina barn för att man själv har haft en dålig dag.

Men jag hoppas att mina barn alltid skall veta att de alltid har varit älskade och att jag alltid ha velat deras bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s