Förberedelse inför student

Min hjärna går på högvarv(och kroppen med) för den delen. Det skall handlas och det skall fejas i alla vrår. Det känns liksom lite roligare att ha allt klart.

Jag tycker inte om att stressa. Jag är en sådan person som helst sitter och väntar vid tågstationen en timme i förväg. Mina barn blir galna på mig….skynda er nu så att vi inte kommer för sent. Men mamma det finns tid….nej det är viktigt att vara ute i god tid.

Allt kan faktiskt hända.Taxibilen kan få punktering eller någon av barnen kan bli åksjuka. Och det värsta av allt är att skulle man sedan ha glömt tågbiljetterna eller passet hemma. Så har man fortfarande tid att åka hem och hämta dem.

Sedan att det kan vara lite jobbigt att stå där utanför tågstationen och frysa för att den inte öppnat än. Ja det är priset som man får betala för att vara så förutseende;).

Därför är jag ute i god tid nu. Min son har önskat sig tacosbuffe till den stora dagen. Så igår var jag ute och handlade tacos till ett helt compani. Hellre lite för mycket mat än för lite mat. Jag vill inte stå där och så räcker inte maten till alla gäster. Det skulle verkligen kännas för hemskt.

Imorgon så skall studentskylten hämtas ut med min ”vackra” son på. Det var på den gamla goda tiden när ansiktet var lent som en babysjärt. Det är annat nu fullt med skägg och inte riktigt lika gosigt att pussa på längre.

Men ett ömmande modershjärta står ut med allt.

Vart har tiden tagit i vägen egentligen. Det är helt ofattbart min son tar studenten.

2009-05-31 @ 19:52:28

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s