Glassbilen

2009-08-28 @ 19:19:21

På med kläderna och snabbt och ner till glassbilen. Och fort måste det gå då glassbilen bara i princip kommer och vänder. En gammal tant som bor granne med mig rusade också ner för trapporna.

Väl där så köpte grannen sin glass ekologiska strutar det tog ett par minuter för henne att välja vilken glass hon skulle ha.

Själv stod jag där helt frusterad ska jag ha isglass eller chokladglass eller…… varför inte båda två. Jag kunde verkligen inte bestämma mig trots att jag i normala fall inte brukar ha några problem med att bestämma mig snabbt.

Glassbilspersonalen stod där och trampade otåligt…………………..av förklariga skäl då de måste köra vidare till andra ställen.

Till slut sa glassbilspersonalen du får det här glasspaket billigare……………jag tackade gladeligen ja då glasspaket innehöll både isglass och chokladglass.

Glasspersonalen körde därifrån i ett nafs glada över att ha blivit av med en besvärlig kund.

Jag själv gick med raska steg upp till lägenheten med ett saligt leende på läpparna. Det kändes som om att jag hade fyndat på rean……….samma härliga känsla………..känslan av att ha sparat in på några kronor.

Ikväll när vi skall äta glassen så kommer jag att känna mig mycket nöjd……………………men det där med att vara velig det kanske ligger något i det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s