Helsingborg och ramlösa brunn

2009-06-14 @ 21:24:46

Idag åkte vi till ramlösas dag i Helsingborg. Där hade de en mängd olika aktiviteter bland annat yoga för barn och vuxna. Där fanns också ett hälsotält med spikmattor och massage.

Min väninna betalade femton minuters massage för femtio kronor. Det såg väldigt avslappnande ut. Allting gick i hälsans tecken och jag blev faktiskt lite inspirerad att försöka att komma igång med en lite hälsosammare livsstil.

De hade även en massa olika torgstånd med diverse saker och produkter. Hemlagad honung från medeltiden och olika slags snacks gjort av naturgodis. Jag köpte rotfrukts chips. Faktiskt jättegoda.

Men höjd punkten var nog ändå ramlösas egen vattenkälla. Det såg väldigt smutsigt ut vid bergskanten där de hade satt upp flaskor som fångade upp vattnet från bergskanten. Alla som ville fick smaka av vattnet. vattnet var faktiskt riktigt okej jag trodde att det skulle smaka illa. Barnen tyckte att det var jättespännande.

Något annorlunda fikaställe var utanför Waldorff pedagogiska förskola. Där sålde de jättegoda ekologiska smörgåsar med hummos på för endast fem kronor. Vi fick även gå in i förskolan och titta hur det såg ut. Det var intressant att se.

Det var en väldigt givande och en trevlig dag. Som gav en liten försmak om vad vi kan hitta på i sommar. Det behöver inte alltid vara så stora och påkostade aktiviteter. ibland är det enkla det bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s