Ledig Näe;)

På söndagskväll ser jag med stor tillförsikt fram till på måndag. Äntligen skall alla barnen gå till skolan. Och jag ska ha det så lugnt och skönt och bara göra vad jag vill. Inte höra någon som ropar mamma hela tiden.

När måndagen kommer sätter jag mig ner i soffan slår på tv och försöker njuta. Men vänta vad är det där för kläder som ligger där hmm ja…. jag kan väl ändå passa på att vika dem när jag ändå sitter här….ja och sedan är det väl lika bra att lägga in dem i skåpen också.

Sätter mig ner igen men känner mig törstig. Går till köket och hämtar ett glas vatten hoppsan här var det lite disk. Jaaa nu när jag ändå är här i köket så kan jag väl diska upp den lilla (jätte) disken. Vänder mig om och råkar titta ner på golvet, hoppsan den söta rara(Grrrrrrrrrrrr) lilla katten har vänt upp och ner på sin matskål. Fram med dammsugaren, ja nu när dammsugaren ändå står framme så är det väl lika bra att dammsuga. Bättre att jag jagar dammråttorna än att katten gör det.

Så fortsätter dagen i oändlighet. När jag äntligen är färdig med allt så sätter jag mig ner i soffan för att vila.Guuud så skööööööööönt aldeles tyst och lugnt sluter mina ögon och bara är.

Plötsligt hör jag ett genom trängande ljud mamma maaaaaaaammma jag är hemma.

Ja så var det med min underbara måndag.

2009-05-25 @ 23:23:04

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s