Min son

2009-10-06 @ 00:27:24 Idag fyller min stora son 19 år helt otroligt. Det är på barnen som man märker att man blir äldre. En gammal tant som jag träffade för några år sedan sa när jag frågade henne…..hur känns det att bli gammal……….tanten svarade att det känns likadant som det alltid har gjort……………”jag är fortfarande samma person som förut bara med mera livserfarenhet”.

Så är det nog för när man tänker efter så är ju ”jag” fortfarande ”jag” som jag var för tjugo år sedan. Min personlighet finns fortfarande kvar men jag har genom åren fått mera livserfarenhet, som gör att jag ser på vissa saker på ett annat sätt än vad jag gjorde när jag var yngre.

Så med andra ord så är det nog bara det ”yttre” som vittnar om att man blir gammal. Sedan kan man förstås också känna sig gamal fastän man är ung beroende på hur en livssituation ser ut.

Men att min son fyller 19 år idag går inte att förstå jag minns den dagen som igår, när han låg i min famn och vi tiitade in i varandras ögon och han var så otroligt söt med en liten pussmun.

Medans han låg där i min famn så såg jag framför mig hur han en dag skulle bli en man. Och nu har den dagen kommit nu är han en man med skägg och med muskler som han bygger upp på gymmet.

Men som mamma så förblir ens barn fortfarande ens barn så länge som man lever.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s