Värmebölja och rasister

2009-07-04 @ 14:04:09
Man märker så tydligt när det är fint väder folk blir aggressiva och mer rasistiska mot oss muslimer. De irriterar sig på våra kläder och tycker att vi inte är riktigt kloka.

Men om man tittar på stora delar av världen så brukar det vara så att ju varmare ett land är desto mer kläder brukar invånarna ha på sig till exempel öken Sahara där brukar människorna klä sig lager på lager för att skydda sig mot den starka solen.

Visst blir det varmt med mycket kläder på men jag tror inte att det är så mycket mindre varmt för de som har lite kläder på. Är det 30 grader varmt ute så är det varmt för alla. När man inte har kläder på sig bränner solen direkt mot huden det är många som får solskador på grund av solen.

Men det är så tråkigt att det skall vara så här jag känner mig så trött på att alltid bli behandlad som en utomjording.

Jag och min väninna var på Ikea idag och där utanför stod en hemlös man och sålde tidningen aluma. Då kommer ett medelålders par förbi och glor ner oss med blickar som skulle kunna mörda och säger ……..de där borde köpa aluma…….underförstått vi som kommer till Sverige och tar skattebetalarnas pengar. Människors illvilja och fördomar förstör så mycket vi är faktiskt människor allihopa. Men tyvärr så finns det människor som tror sig vara förmer än andra människor.

Men faktum är att jag faktiskt skiter i såna människor. De förlorar bara på det själva de kan gå där med sina hårda hjärtan och tro att de är något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s