Acceptans

2010-02-14 @ 01:38:43

Nyss hemkommen från en fest tillsamans med vännerna vi hade verkligen jättetrevligt. Vi skrattade hela kvällen och rökte vattenpipa………..jag flippade ut något ha ha men det är tur att mina vänner är dom de är helt underbara jag skulle inte vilja ha några andra vänner.

Min ena kära väninna som nyss har fyllt 40 år(som för övrigt var kvällens värdinna) är mycket intresserad av hälsoböcker och den senaste  boken i hennes samling heter ”hur man blir tio år yngre på tio veckor” Ja ja när man har fyllt 40 så får man ta till drastiska åtgärder;) ha ha.

Jag kanske också borde köpa lite hälsoböcker hmmm men fast å andra sidan så har jag har en väninna som går en KBT utbildning väninnan pratar ofta om begreppet ”acceptans” Jag börjar känna att det kanske ligger något i detta som min väninna pratar om acceptans….. man måste kunna acceptera sig själv som man är.

De flesta av mina vänner har börjat att bli lite hälsomedveten just nu (jag misstänker att det har något med vår ålder att göra ett kvinnogäng på 40+) midjemåtten och valkarna blir ju inte mindre med åren det som förr om åren var lätt att bli av med är inte längre lika lätt att bli av med då ämnesomsättningen sjunker med åren.

Men för mig så har jag hittat den ”perfekta dieten” någonsin jag tänker inte köpa några korkade böcker som talar om ”konsten med att se tio år yngre ut på tio veckor”.

För mig så är det begreppet ”acceptans” som kommer att gälla framöver jag tänker strunta i att motionera jag tänker strunta i alla mina valkar som jag har runt midjan(trots att jag börjar att likna en valross)…..mina kära vänner kan få stå där på gymmen och svettas och plågas. Själv så tänker jag sitta här med mina chokladpraliner och bara vara….jag tänker strunta i den här åldersnojan och bara köra på med min acceptans min alldeles egen lilla acceptans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s