Banker och flackande blickar

2010-02-11 @ 19:08:41

Idag så var jag på banken med min 17 åriga son vi skulle fixa ett bankkonto och sätta in pengar till honom. Det var inte så många på banken men det tog ändå tid. jag vet inte men jag blir så stressad av att stå och vänta på banker o dylikt.

Jag fixerar min blick på tavlan där mitt tur nummer skall komma upp sedan så blir det ungefär 2 nummer före mig. Äntligen tänker jag men vad brukar hända då…..jo kassörskan går och fixar papper utanför disken och det känns som att dessa 2 nummer som är kvar blir…. ungefär som de 30 nummer som man redan stått och väntat på. Tiden står stilla och hjärtat dunkar på och för varje rörelse som kassörskan gör så registreras dessa till slut blir det äntligen min tur men då känns det som nerverna redan är på helspänn.

Tack och lov för bankomatkort nuförtiden förr när jag var yngre så var det vanligt att man gick in och tog ut sina pengar direkt inne på banken. Där fick man ofta stå i timslånga köer.

Min 17 åriga son kommenterade på banken ”mamma du stressar mig”när min rastlösa blick flackade hit och dit på alla nummer som kom eller inte kom upp på nummertavlorna min superlugna son som inte stressar upp sig för något i onödan.

Så det var bara att erkänna för sonen att jag blir en ”aning” stressad på banker(milt sagt) ha ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s