Blixtar och dunder

2010-05-12 @ 15:27:54 Tog min lilla morgonpromenad imorse som jag brukar göra nuförtiden.

Vädret såg inte så jättebra ut, men jag tänkte att skulle det börja regna lite så skulle det inte vara hela världen.

Men precis när jag hade kommit halvvägs genom promenaden så började det att störtregna, blixtra och åska. Det kändes riktigt obehagligt att gå där mitt bland blixtarna.

Jag blev fullkomligt genomblöt. Och att ställa mig någonstans mot regnet var inte någon större ide. Jag var ju redan jätteblöt så det var bara att fortsätta och traska på där mitt i regnet.

Efter promenaden så gick jag in till euroshop för att handla bröd och citroner. Kläderna bara droppade av vatten och mina gympaskor var också helt blöta. Jag kände mig lite dum (för jag såg verkligen inte riktigt klok ut, ungefär som en dränkt katt). Jag försökte att göra mitt besök kort där på affären. Men det tog tid i kassan. De andra personerna som stod i kön tittade på mig med en undrande blick.

Sedan så gick jag snabbt hem för att ta av mig alla blöta kläder. Då ringde min lilla dotter och hennes klasskompis på dörren. De var också helt genomblöta från regnet.

Så det var bara på att plocka fram torra kläder. Det blev en enda stor röra i badrummet med massor med blöta kläder och handukar.

Det lustiga i det hela är att jag kände mig rätt nöjd imorse:(. Jag ju hade hunnit tvätta bort nästan all tvätt som låg i tvättkorgen).

Men som sagt jag fick iallafall min morgonpromenad trots allt:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s