En huller om buller dag

2011-09-10 @ 23:23:42

Idag så har det blivit någon slags huller om buller dag. Min ena kära vännina överraskade mig med en liten lunchtur till en arabisk pizzeria. Där åt vi Zatar med ost(bakta bröd med ost och kryddor på) och fuol (bönor och kikärtor). Verkligen supergott:). Och till det en kopp te.

Sedan så bar det av till Arlöv shoppingcenter. Egentligen så hade jag inte riktigt någon större lust det idag. Jag hatar att gå i affärer om jag inte har pengar att handla för. Jag är inte den typen som bara tycker om att titta på allt som jag skulle vilja köpa. Men idag så var det endå helt okej utan en välfylld shoppingkasse med mig hem. Det kändes lite mysigt att bara strosa omkring i affärerna och titta på höstmodet.

Sedan när jag kom hem så kom en annan kär vännina på besök och vi tog en liten promenad runt kvarteret. Och satt och drack en varsin laziza halalöl alkoholtfritt förstårs;) ute i skymminingen. Man måste passa på medans man fortfarande kan sitta ute innan det blir för kallt.

Och sedan bar det hem för att äta blåbärspaj med vispgrädde till. Som sagt en intensiv men rolig dag. Och dagen är ju inte slut än vem vet det kanske finns flera vänninor som vill komma på besök;).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s