Fester och vattenpipa

2010-01-28 @ 21:08:36

Den här månaden januari har verkligen varit fullbokad med aktiviteter det har varit bröllop och 50 års kalas och imorgon så blir det 40 års kalas. Hela kompisgänget skall ut och fira imorgon, först så skall vi ut och äta på restaurang sedan bär det av hem till väninnan som fyller 40 år och där skall vi ha FEST PARTY…..

Jag ser fram emot festen och jag längtar efter att få röka vattenpipa…………jag känner mig så sugen att bara få sitta där och andas in de ”giftiga” ångorna;). Det har som sagt varit en hektiskt månad med fester och arbete och olika sysselsättningar.

Jag behöver få koppla av samtidigt som jag bara vill få släppa loss och ha roligt :). Men framförallt så hoppas jag att det blir en lyckad dag för födelsedagsbarnet som är en person som alltid värnar om alla runt omkring henne……..men imorgon är det hennes tur att få vara i centrum (även om jag vet att hon bara tycker att det känns pinsamt). Det är en speciell känsla att fylla 40 år……………det sägs ju att livet börjar efter 40 men personligen så har jag inte märkt så mycket av det livet ännu hmmm men jag är å andra sidan ännu runt 40 års snåret så det livet kanske kommer snart…..kanske….fast nuförtiden brukar jag höra folk som säger att livet börjar efter 50 år och ja ja sedan får man väll höra att livet börjar efter 60 och så vidare och sedan så dör man och så var det med det här livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s