Här kommer ännu en busshistoria……

2009-12-04 @ 17:04:39

Jag vet inte vad det är med mig och bussar ha ha

Här kommer ännu en busshistoria.

Skulle kliva av bussen häromdagen då jag var precis på väg ut så står det en man bakom mig han sa ”flytta på dig jag skall av” jag sa det skall jag också… mannen fortsatte ”flytta på dig jag skall av annars hamnar man väll i helvetet” vidare så fortsatte mannen med att ”ni muslimer som är så hemska intoleranta människor.

Jag tyckte faktiskt att det var rätt så komiskt och jag kunde inte låta bli att svara tillbaka jag sa ” jag tycker inte att du verkar vara en så sympatisk och trevlig människa själv utan du av någon verkar vara en väldigt inskränkt och otolerant och fördomsfull människa med en dålig människosyn.”

Det intressanta här var att mannen faktiskt fick sig en tankeställare det var faktiskt lite roligt att se när han tänkte efter. Det var något som han förmodligen aldrig tänkt på tidigare att det kunde vara han som skulle vara”inskränkt”.

Men jag blev faktiskt inte arg utan snarare bara lite förvånad det var inte det som jag hade väntat mig när han sa ”flytta på dig…….” jag trodde bara att han ville komma förbi när han skulle stiga ur bussen Smile :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s