Intressanta ämnen

2010-01-20 @ 18:52:52

Sitter här och undrar vad skall jag ta upp på min blogg idag……………..jag har promenerat lite men det känns inte så roligt att ta upp det och jag var också och handlade ett par skor idag på Citygross känns inte heller så roligt att skriva om (även om jag gjorde det i alla fall;)).

Jag skulle vilja skriva om något intressant jag vet att jag har en hel del läsare vilket känns jätteroligt att ni vill besöka min blogg :). Min lilla alldagliga blogg…….mitt liv känns inte heller så fantastiskt att blogga om just nu.

Det finns bloggare som verkligen inspirerar och tar upp intressanta ämnen.

Jag vet inte hur roligt är det egentligen att läsa om ”idag så diskade jag en jättestor disk” eller ”idag så gick jag och handlade mat” och så vidare…………………..jag har själv varit inne på såna bloggar de känns inte så inspirerande att läsa…………fast ibland så kan jag ändå få ett visst utbyte av de bloggarna jaha det är inte bara jag som diskar och går och handlar mat det finns flera som är som mig aha…….förmodligen alla som bor i Sverige eller för att inte säga alla som bor i hela världen.

Fast när jag läser andras bloggar så brukar jag föredra att läsa om bloggare som bloggar om ett visst specifikt ämne till exempel så tycker jag om att läsa bloggar som handlar om islam eller bloggar som handlar om hälsa. De flesta ämnen som har med kropp och själ att göra.

Jag funderar ofta på själsliga och på existentiella frågor jag har ett intresse av att förstå samband och orsaker över saker och ting som till exempel varför blir vissa människor kriminella eller varför blir vissa människor rasister eller hur stor betydelse har vårt arv eller vår miljö oss på vilket sätt påverkar det oss som människor.

Här fick jag faktiskt en ide……dessa intressanta ovanstående ämnen skulle jag faktiskt kunna skriva om på min blogg………….jag skall fundera lite över detta och se vad det skulle kunna bli av det hela.

En kommentar

 1. Postat av: NoorIslam.net

  I Guds den Nåderikes den Barmhärtiges Namn
  Salaam

  Vi ville bara tipsa dig om att vi lagt till dig i våran bloggosfär som håller reda på det senaste som muslimer eller islam-intresserade har bloggat om.

  Du kan läsa mer om bloggosfären här:
  NoorIslam.net Blogg >> Bloggosfären lanseras!

  Samt ta en titt på http://www.noorislam.net för att se hur bloggosfären fungerar i praktiken.

  Du får gärna skriva ett blogg inlägg och tipsa dina besökare, länka till oss eller lägga upp en logo om du så önskar och finner bloggosfären givande. 🙂

  Med böner för din välgång,
  NoorIslam.net
  2010-01-24 @ 15:56:32
  URL: http://www.noorislam.net

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s