Just nu…..

2009-12-04 @ 16:36:35 Just nu har jag svårt att skriva på min blogg känner mig inte på så bra humör. Men trots allt så försöker jag att göra saker och ting för ingenting blir bättre av att man sitter inaktiv.

Var på stan men en gamal vän och åt en bakelse på ett mysigt cafe. Jag älskar deras bakelser de är de bästa som finns i hela stan. Visserligen så är det lite dyrare att fika där men jag tycker ändå att det är värt det, för jag är väldigt kräsen när det gäller godsaker det skall vara kvalite på det som man äter.

En kompis sa en gång att ”att du passar att vara rik” och jag förstår vad hon menar. Jag gillar kvalite på saker och ting vilket inte alltid går ihop med min ekonomi. Det är inte det att jag vill vara snobbig på något sett. Jag vill inte heller visa andra att jag ”har” något som en stutussymbol (för själva statussymboler betyder ingenting för mig). Det är bara det att jag gillar vackra saker. Ibland så tycker jag att det skulle kännas enklare om jag inte var så kräsen. Jag skulle säkerligen spara en del pengar också.

Det finns människor som lever väldig sparsamt, sedan kan de resa eller köpa en insatslägenhet. Själv lever jag som dagen kommer, jag har väldigt svårt att se att det finns ”i morgon”.

Men snart är det 2010 och jag har bestämt mig för att försöka att ändra på mitt tänkande. Försöka att bli lite mer ekonomisk(det sa jag visserligen förra året också att jag skulle bli till 2009;)).Men tyvärr så lyckades jag inta det här året heller ha ha men men…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s