Kallt och mat

2010-01-11 @ 17:39:21

Jag har inte gått ut på två dagar min vännina försökte att locka ut mig på en liten kvällspromenad igår men kylan gjorde att jag avstod. Det känns svårt att motivera sig när det är så kallt ute.

Men just nu så sitter jag och väntar på att min lilla dotter skall komma hem från skolan. Jag vill gå och handla mat och lämna tillbaka ett paket från ellos. Jag vet inte om min lilla dam har tagit med sig hemnyckeln och jag vill inte att hon skall behöva sitta i trappen och vänta tills jag kommer hem.

Men jag behöver verkligen handla mat skåpen ekar tomma. Men faktum är att jag hatar att handla mat nu för tiden det är slitsamt och jobbigt att konka och bära på matkassar. Men jag brukar iallafall slippa bära upp kassarna till hemmet det brukar mina pojkar få göra.

Det är en hel procedur när jag skall handla mat…….först så skall man planera vad man skall handla…..därefter så skall alla matvarorna ner i kundvagnen för att därefter lastas upp på bandet vid kassan…….sedan så skall alla matvarorna ner i matkassarna……för att sedan lastas ner i min shoppingvagn eller om jag har tur så skall matvarorna lastas in i någon väns bil(har ingen bil själv tyvärr).När jag kommer hem så skall alla kassarna bäras upp till lägenheten….för att sedan packas upp och därefter så måste jag ställa in dem i kylskåp och skafferiet…………..paus

Skönt nu har jag varit och handlat iallafall och jag sitter här och äter ostbågar;).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s