Libanesisk frukost och tipsrundor

2011-04-23 @ 00:06:05 Har haft en jättefin dag ute i torup idag tillsamans med alla vänner. Vi hade jättetrevligt och mysigt där vi satt ute i solen. Min ena gulliga vännina bjöd oss alla på libanesisk frukost idag. Det var helt otroligt gott. Hon gjorde iordning allt ute i naturen stekte ägg över grillen och rostade bröd med zatar på grillen. Vi åt foul och massor av färska grönsaker och örter. Den absolut godaste frukost som jag ätit på länge:).

Barnen gjorde en tipsrunda som vi vuxna skulle gå.Jag kände mig inte alls på humör för sånt idag. Men min ena vännina spände ögonen i mig och sa det är barn;). Och självklart så gick jag rundan ändå trots min brist på energi;) för att inte förstöra glädjen för barnen.

Jag brukar inte gilla tipsrundor eller liknande aktiviteter.Men till min stora förvåning så vann jag tipsrundan:0 det hade jag inte alls väntat mig.

Och till pris så fick jag en gullig bukett med nyplockade blommor jättegulligt!!!!!

Googlade efter grillbilder och så hittade jag den här bilden:). Som råkar vara ett foto sedan förra året då vi grillade i Torup. KUL:). Den blåa termosen är min eller rättare sagt var min. Den har gått sönder nu men jag älskade verkligen den termosen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s