Min lilla gosse

2010-01-07 @ 23:49:56

Klockan är två på natten och jag vet att jag borde ligga och sova nu för jag har en ovana att vända på dygnet vilket inte alltid är bra för min hälsa.

Men jag satt och läste igenom min blogg och summerade tiden som jag har haft min blogg. Det blir faktiskt lite av en dagbok som jag skriver. Jag såg på bloggen att jag har skrivet om mina barns födelsedagar och då ser jag att jag inte har fått med min yngsta sons födelsedag på bloggen så jag känner att jag skulle vilja säga några ord om honom också.

Min son är född på juldagen så han är ett litet julbarn han fyllde 17 år nu. Jag minns den dagen då han föddes som igår han tittade på mig med en sådan undrande blick han såg ut som en liten filosof med hela världens hemligheter i sina ögon. Vi låg och tittade in i varandras ögon i flera timmar och det var kärlek från första ögonkastet.

Min lilla gosse som numera har blivit en man är fortfarande en liten filosof. Jag har fyra barn och tre av dessa barn har liknande temperament…………de är envisa och väldigt utåtriktade och otåliga av sin natur. Men min yngsta son är lite annorlunda än sina syskon han är trygg och en väldigt förnöjsam person. Han kan fascinera mig ibland för hans stora tålamod över saker och ting.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s