Överraskningsfest

2010-01-24 @ 22:31:01

Igår så var jag och en väninna på 50 års kalas i Danmark. Det var jättetrevligt självaste födelsedagsbarnet trodde att hon var inbjuden på ett ett års kalas och kom till festen helt ovetandes.

På festen så var det släktingar som kommit långväga och en massa olika vänner som kommit för att överraska och gratulera.

Det var helt underbart att se min väninnas min när hon kom in i festlokalen……..hon stod där alldeles chockad och förvirrad och hon trodde inte sina ögon när hon såg alla människor som var där. Själva så tog vi emot henne med danska flaggor som vi viftade med och så sjung vi en dansk visa för henne om hur hon hade blivit lurad….hon trodde att hon skulle komma på ett års kalas när det i självaste verket var hennes eget 50 års kalas som hon skulle komma till.

Det var väninnans gulliga barn som hade planerat och organiserat hela tillställningen. Vi fick massor av god mat tårta chips ja allt möjligt. Och självaste födelsedagsbarnet gick omkring och tackade alla och var helt rörd över att alla hade kommit för att fira henne.

Själv så satt jag och min väninna vid borden och pratade med vänner och släktingar till födelsedagsbarnet. Alla pratade danska det var lite svårt att förstå vad de sa ibland men faktum är att jag blivit riktigt bra på att förstå danska det känns faktiskt jätteroligt.

Hela kvällen var jättetrevlig och efter när festen var slut så fick födelsedagsbarnet ta med ”oss” hem (jag och väninnan från Sverige)som en liten extra bonus på köpet;) värdinnan bedyrade att hon tyckte att det var jätteroligt att vi kom med hem till henne och sov över. Vi satt hemma hos vänninan och pratade och drack te till sent på natten och hade jättetrevligt tillsamans.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s