Vad kul att min blogg har blivit utnämnd till en Beautiful Blogger Award

2010-05-02 @ 18:45:39
Min gulliga bloggvännina mammamarie.se har utnämnt min blogg till Beautiful Blogger Award. vad kul!!

Med denna ärofulla titel så skall man visst utnämna sju andra bloggare till Beautiful Blogger Award. Samt berätta sju personliga saker om sig själv. (hmmm vad skulle det kunna vara).

Jag utnämner förstås dessa sju unika bloggare till Beautiful Blogger Award.

Först och främst självklart så utser jag mammamaries blogg till en Beautiful Blogger Award.
Mammamaries alltid intressanta och humoristiska inspirerande blogg. (samt för hennes underbara personlighet alltid snäll och godhjärtad).
mammamarie.se

Sedan så utnämner jag fatimajohanssonblogg en modig och inspirerande ung tjej i tjugoårsåldern som visar på att muslimska unga tjejer är som vilka andra tjejer som helst i sverige. Hon visar på att det går att både vara praktiserande muslim samtidigt som att det går att leva ett alldeles normalt tonårsliv som tjej i islam och i sverige.
fatimajohanssonblogg.se

Som tredje unika bloggare så väljer jag konvertitakuten. Jag gillar bloggen för att kvinnan bakom bloggen verkar vara en så häftig kvinna. Samt för hennes fantastiska råd och inlägg som handlar om muslimska konvertiter. Till exempel killarna som din pappa borde ha varnat dig för.
konvertitakuten

Som fjärde bloggare så utser jag svartens blogg. Han som samlar på alla möjliga slags muslimska bloggar. En jätteintressant blogg. Samt att personen bakom bloggen också verkar vara väldigt trevlig person utifrån hans svar på mina inlägg.
Svarten

Som femte bloggare så utnämner jag NoorIslam.net kopierat deras egen förklarning om bloggen tyckte att den visar på vilken typ av blogg som de förmedlar  (bloggosfär ger dig möjligheten att på ett överskådligt sätt få reda på det senaste som muslimer eller islam-intresserade har bloggat om. Istället för att behöva surfa in på allas bloggar eller hålla reda på otaliga RSS flöden för att se om ett nytt blogginlägg kommer upp räcker det nu med att surfa in på och direkt få en översikt av de senaste blogginläggen.9)
NoorIslam.net

Som sjätte bloggare så nämner jag en radikal muslimsblogg. som skriver intressanta inlägg om islam. Samt en bloggare som vill visa på att muslimer är som vilka andra människor som helst.
RadikalMuslim.se

Och som sjunde och sista bloggare som jag utnämner till en Beautiful Blogger Award är det självklart min alldeles egen lilla gullunge i familjen som har en egen blogg som heter nonis.
nonis

Det här var det lätta med det hela med att bli en Beautiful Blogger Award att välja ut sju bra bloggare. Nu till det svåra.
Vad skall jag berätta för sju smaskiga saker om mig själv då;).

1. När jag var liten så var min största dröm att bli en isprinsessa. Jag kom tyvärr inte så långt när det gäller min skridskokarriär, mer än att åka helt amatörmässigt på vår isbana runt husknuten. Och som vuxen så älskar jag att titta på denna sport skridskoåkning. Vilket är i princip den enda sport som jag är riktigt intresserad av nuförtiden.

2. Men när jag var i senare tonåren så gick jag och tränade karate och judo. Och jag är nog en utav få personer som bokstavligen har kastat ner min (fd) man på mattan. Mannen hoppades på en dans, men jag lyfte upp honom på mina axlar och med ett lätt sving så åkte han rakt ner i golvet på mattan. Det blev mycket skratt och ett hett samtals ämne många år senare.

3. När jag var yngre så tyckte jag på fullt allvar att man inte skulle ha någon tv hemma. Jag tyckte att det var slöseri med tid med att bara sitta hemma och titta på en tomburk. När man kunde göra så mycket annat kul istället. Jag tyckte inte heller att man skulle hålla på och sminka sig då jag tyckte att man skulle vara naturlig utav sig precis så som man var skapad.

4. Jag har varit medlem i socialdemokraternas ungdomsförbund. Och jag är fortfarande väldigt vänster utav mig när det gäller politiska åsikter. Solidaritet är fortfarande en viktig fråga för mig. Och jag ogillar starkt borgerliga åsikter att ”var och än är sin egen lyckas smed”. Jag tor inte på sånt att alla människor föds med lika resurser.

5. Jag har också varit med i nykterhetsrörelsen iogt nto. Jag har alltid hatat alkohol och tyckt att alkohol förstör så mycket. Och för varje hemlös alkoholberoende alkolist eller människa som jag ser ute på gatan. Så fäller jag alltid många tårar inom mig. Jag känner stort medlidande och stor medkänsla med dessa arma stackars människor, utstötta av samhället. Och som ingen vill ha att göra med. Men jag måste erkänna att jag inte var helt ädel när det gäller mitt medlemsskap i nykterhetsrörelsen. Utan snarare så gick jag med i iogt nto för att kunna få åka med på gratis läger och ha kul så ädel var jag;).

6. Något annat som jag kan säga om mig själv är att jag är vegetarian sedan 14 års ålder. Jag har alltid ogillat kött. Inte för att jag inte tror på att man inte skall äta kött (Kött är något som Allah har skapat till människan och som människan har rätt till att äta om man vill). Men jag tycker inte om att äta kött. Och personligen så är jag väldigt glad för det. Speciellt med tanke på hur många djur i världen som blir så illade behandlade pga av människans girighet.

7. Jag kan också säga att jag alltid har varit en stor sann djurvänn. Jag har varit medlem i en organisation mot plågsamma djurförsök.

Jag älskar katter och just nu så har jag en gullig katt här hemma som heter isolde. En rödhårig liten dam med väldigt vackra beiga ögon. Men däremot så hatar jag ormar och jag kan inte ens se en orm på tv utan att jag måste blunda och får stora rysningar i kroppen. Jag tycker verkligen att de är helt avskyvärda djur och jag har väldigt svårt med att se en mening med hela deras existens

Jag har också varit hundägare när jag var i yngre tonåren. Familjen hade två långhåriga taxar. Jag försökte mig på att gå på dressyr med den ena hunden. Jag var medlem i brukshundsklubben. Men tyvärr så misslyckade hela försöket. För när alla hundar(som för övrigt var schäfrar) sprang år vänster så stack min hund till höger. När alla alla hundar satt ner på komando så ville inte min hund sitta ner. Så i den brukshundsklubben så blev jag inte så långvarig;).

Ja det här var lite historia från mig (det tog lite tid med att skriva detta inlägg) men det kändes faktiskt kul att göra det. Och det gick ju ändå ganska bra att hitta lite information om mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s