Välkommen in i gänget

2010-01-30 @ 13:42:28

Vi hade jättekul igår på 40 års festen. Jag satt och rökte vattenpipa i ”hela” två timmar…..helt otroligt jag brukar inte kunna sitta så länge med vattenpipan. Men jag får väll villigt erkänna att det inte är någon nyttig eller hälsosam aktivitet att hålla på med men faktum är att det händer väldig sällan nu för tiden och ”ens” kompis fyller ju bara 40 år en gång;) eller hur(jag får skylla på det) ha ha.

I övrigt så var vi på en så kallad fin och dyr restaurang men det var lite av en besvikelse över maten faktiskt. Jag beställde grillad lax ock så fick man spagetti till det (lite konstig kombination tycker jag) och maten blev serverad på en stor fyrkantig tallrik med en liten laxbit och lite spagetti och så fanns det en liten grön sträng av sås på tallriken samt ett strå med sjögräs som dekoration.

Jag sa till mina vänner att höjdpunkten på restaurangen var nog melontuggummit som min ena väninna bjöd på efter maten vännerna skrattade och var benägen att hålla med. Fast miljön var i alla fall mysig på restaurangen och vi hade roligt och trevligt tillsammans och det är det som är huvudsaken tycker jag och födelsedagsbarnet blev i alla fall nöjd och hade roligt.

Jag och min ena väninna satt och jobbade hårt med ett album som födelsedagsbarnet skulle få………..det var lite jobbigt och ansträngande då vi var ute i för sen tid. Sådant arbete kräver tankeverksamhet och är något som tar tid för man vill ju att albumet skall bli personligt och roligt för den som skall få det. Men jag tycker ändå att vi lyckades riktigt bra med tanke på hur lite tid som vi hade på oss. Men problemet är att nu så vill ”alla” vännerna ”ha” ett sådant album….. hmmm ja ja isofall så får vi nog börja redan nu då och börja på att samla ut tidningsurklipp och fotografier för att hinna få till det för dem som fyller år för det dröjer nog ett litet tag innan jag och väninnan kommer att hålla på med ett album igen.

Men summeringen av det hela är i all fall att nu så är väninnan också över på 40 års strecket så vi får bara önska henne välkommen in i gänget;.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s