Kattinskolning och smurfarna

Idag så har det varit full fart. Först bjuden på middag hem till en vän. Och sedan hem och hade ”kattinskolning”. Jag skall vara kattvakt om några veckor. Så vi försöker att vänja katterna vid varandra.

Både jag och den andra kattägaren var väldigt nojiga över våra små älsklingar;). Vad skulle hända ” skulle de överfalla varandra”. Men det gick ändå rätt så bra. Katterna tittade på varandra och var ytterst nyfikna men också väldigt ängsliga. Min katt blev lite orolig och låg helt stel och stirrade på den andra katten med stora ögon. Min väninnas katt fräste och låg mestadels bakom gardinen och spanade in min lilla kissemiss.

Vi vågade inte låta dem komma varandra nära idag. Så fort som katterna närmade sig varandra så blev vi lite spända. I synnerhet min kära väninna blev väldigt spänd och orolig;). Vi får ta det nästa gång.

Sedan efter ”kattinskolningen” så gick vi hem till min dotter på lite söndagsmys. Vi tittade på smurfarna( riktigt rolig film faktiskt:)) och åt lite smått och gott. Jättemysigt:).

Men jag blev tvingad att lägga mig ner i soffan hos min dotter. Kände mig helt slutkörd och kroppen värkte. Så jag fick ligga ner och titta på filmen. Blir så oerhört uttröttad snabbt. Men lite vila och smärtstillande gjorde susning.

Som sagt haft en väldigt bra dag idag:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s