Disney on Ice Princesses & Heroes

Nyss hemkommen från  arena. Min kära gulliga väninna bjöd mig och min dotter på showen Disney on Ice Princesses & Heroes:). Det var verkligen en jättefin upplevelse helt fantastiskt.
Det var så vackert att se konståkningen och alla vackra dräkter och välsydda kostymer. Jag kan verkligen rekommendera er att gå och se den.

Disney On Ice Princesses & Heroes är en stjärnspäckad is-show med höga hopp, djärv akrobatik och fantastisk skridskoåkning. Den lilla älvan Tingeling tar dig med till de mest spännande ögonblicken i de klassiska Disneysagorna om Snövit, Askungen, Ariel, Belle, Jasmine och Törnrosa. För allra första gången får du också se prinsessan Rapunzel och Tiana på den glittrande isen.

Disney On Ice Princesses & Heroes är en föreställning för hela familjen med alla dina Disneyfavoriter på isen, is-artister i världsklass och fantastisk musik som väcker minnen till liv.

Välkommen till en magisk is-show där du får se prinsessor och prinsar, hjältar och hjältinnor och uppleva magin när drömmar blir till verklighet.

Utanför arenan så kunde man köpa en massa olika roliga Disney leksaker popcorn och slash is i fina Disney muggar. Det var lite dyrt men man går ju inte på Disney shower varenda dag. Så det är klart att vi var tvungna;) att köpa med oss något. Min dotter fick en jättefin mugg som här nedan med slash is i.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s