Idag så har jag varit i Ullared och shoppat:).

Min ena gulliga väninna ringde igår och sa; har du lust att göra en längre utflykt imorgon med döttrarna. Jag svarade ja och tänkte typ att utflykten handlade om att ”byta” bostadsområde;). Men nej det var Ullared som vi skulle till.

Min väninna körde hela vägen till Ullared till en härlig shoppingupplevelse. Och inte nog med det vi blev också bjuden på middag och efterrätt (verkligen supergulligt av min väninna) tack kära A och M för en jättefin dag:).

Jag shoppade massor där förstås även om det mesta var i nyttighetens tecken som strumpor och underkläder och mat. Min dotter fick också välja lite vad hon ville ha. Men det bästa fynden som jag gjorde var babykläder till en släkting som skall få barn.

När det gäller priserna så var det lite både ock tycker jag. Det fanns massor av saker som var billiga och massor av saker som var billiga men inte så mycket jämfört med andra affärer.

Men själva upplevelsen  gör att det är roligt att shoppa i Ullared.

Och ps för er som har hundar så finns det till och med ett hunddagis som tar hand om era hundar när ni shoppar;).

4 kommentarer

 1. Läste Din kommentar på Ludmillas blogg, om hennes dotter och lokföraren. Undrar hur Du mår idag? Hoppas Du känner Dig bättre.
  Kram till Dig från en medmänniska, lite äldre på utsidan men 37 inuti.
  Anita

  • Hej Anita:), vet du jag blev verkligen jätteglad för din kommentar den gick rakt till mitt hjärta. Tänk att det finns någon där ”ute” som inte ens känner mig men som ändå tar sig tid att skriva en kommentar till en främling på nätet, så fint av dig verkligen tack så mycket:). Och jag mår lite bättre idag än när jag skrev inlägget på Ludmilas blogg tusen tack.

   Med många vänliga hälsningar annokas

 2. Jaa, det var verkligen trevligt att åka på utflykt:)) Det är det alltid med så fina vänner som vi har. Ta hand om dig och njut av solen. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s