OCH VAD SER JAG DÄR JO…hans sovrumsfönster står på vid gavel.

Vilket uppvaknade idag. Min stora katt stod och jamade utanför min dörr så att jag var tvungen att gå upp och kolla vad det var. Min lilla katt som brukar komma springande direkt när jag öppnar min sovrumsdörr var inte där. Jag kände direkt att det var något som inte stämde. Jag kollade och ropade överallt på den lilla kattfröken men hon fanns ingenstans. Till slut så gick jag in i sonens rum OCH VAD SER JAG DÄR JO…hans sovrumsfönster står på vid gavel. Jag fattade direkt vad som hade hänt.

Fort slängde jag på mig en sjal och sprang ut i bara pyjamasbyxorna(struntade fullkomligt i grannarna). Jag gick till buskarna nedanför sonens fönster(tur att vi bor på första våningen) och ropade på lilla missen. Det spöregnade ute och jag kände hur min ångest kom stigande ”min lilla bäbis”. Men så fort jag ropade så kom den lilla damen springande ut från buskarna formligen dränkt som en katt av allt regn;). Vilken lättnad.

Och samtidigt så blev jag också heligt förbannad grr hmmm. Jag har sagt till mina barn tusen gånger att fönstren måste vara stängda eller med en hasp på. Jag fattar inte skall det vara så svårt att förstå. Det var verkligen tur den här gången eftersom att min stora katt kände på sig att något var fel och jamade utanför min dörr. Annars så hade jag inte upptäckt det så tidigt att hon var försvunnen. Vissa saker bara måste man komma ihåg så är det bara. Har man småbarn hemma så är det också så att man inte kan glömma ett fönster öppet utan att man hela tiden måste ligga ett steg före. Så är det också när man har djur hemma.

Jag hoppas att det blev en läxa för min son den här gången. Nu gick ju allt bra den här gången tack och lov.

 
Image 1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s