Sodom och Gomorra.

Har tittat på många Youtubeklipp de senaste dagarna. Man lär sig massor av saker. Problemet är bara att så fort som jag läser om något så leder det till något annat. Till exempel så hittade jag ett Youtubeklipp om Sodom och Gomorra som var två städer som Allah förintade för att människorna som bodde där levde i stor synd och hade tappat all mänsklig moral.

När jag läste om detta så ledde det till Döda havet(då var jag tvungen att läsa om döda havet) fattar ni vilken energi det tar;). Det finns hur mycket kunskap som helst ute i världen och jag vill veta typ ALLT.

Det som var spännande iallafall om Döda havet är att man har upptäckt att…… kopierar ett inlägg som jag hittade på nätet  eftersom att det blir för långt att skriva.

Sodom och Gomorra, bibliska städer förstörs av svavel.

Alla känner till ordspråket verkligen Sodom Gomorra, när man talar om något mycket skamligt. Var kom denna att säga sitt ursprung, ursprungligen av en slump eller har en solid grund? Detta uttryck kan inte orsaka det händer men från boken, som kallas Bibeln. (Och koranen)

Sodom och Gomorra och tre andra städer Adma, Soar, Cebojim förstördes av Bibeln Guds kraft för sina perversioner. Denna stad förstördes som en varning till kommande generationer. Alla dessa onda städer förstördes av Bibeln som svavel, helt förvandlas till aska.

I slutet av världshistorien, upptäcktes staden som förstördes av svavel, som det står skrivet i Bibeln. Alla fem av dessa städer var belägna i närheten av Döda havet. Upptäckter är helt fantastiska. Tydligt pekar på äktheten i den bibliska berättelsen, som pekar på obegränsad makt av Gud. Gud den här stan för oss att hålla aktuell, som en varning till dagens perversa samhälle. Samma öde Sodom och Gomorra väntar denna värld.

Konstaterande av dessa städer kan vi förtydliga den bibliska berättelsen om Sodom och Gomorra, och ni bekräftar dess äkthet. Historien om de städer som förstörts av svavel är inte bara en myt utan ett faktum.

I åratal har hittat huset, betraktades som skapelser av naturen. Trots att dessa områden är belägna nära vägar, civiliserade platser. Till exempel är Gomorra beläget under fästningen Masada, som ligger på en stenig klippa. Från denna fästning, är en fascinerande inblick i hela Gomorra, dess byggnader och gator. Trots en anständig totala tillgången på dessa städer de skulle gå obemärkt förbi. Sodom är ett berg i Sodom, som är så uppkallad efter flera tusen år fram till idag.

Finns det några bevis för att klubben verkligen finns resterna av bibliska städer?

Över hela området, byggnader är vitaktiga aska och är full av bokstavligen miljoner svavel bollar. Utanför dessa platser, utan svavel och aska bollar hittades. Analyserades, är det en lapp av aska och svavel bollar. Svavel bollar hittades med 90-95% svavel. Naturen är så rent svavel i en mängd som inte visas någonstans i världen.

Hittades i byggnader, väggar, Ziguraty, Sphinx. Alla dessa byggnader är helt ur askan genomborrade stora mängder svavel bollar. I dessa orter hittades ben från askan, upptäcktes prover av smält järn och guld.

Vem upptäckte den försvunna staden?

Ron Wyatt förbi Döda havet i tolv år, fram till 1989, om en av dessa resor tog han den vita kroppar särskilda former längs Döda havet. Dessa tjänster har påmint honom om stadens väggar och hus. De påminde honom om byggnader som hade skapats av mänskliga händer.

Ron gick till den försvunna staden med kollegor och utforska dessa slutsatser. Han lämnade ett tydligt vittnesbörd om att detta är en biblisk stad. Under årens lopp har besökt området många människor från hela världen. Upprepade gånger har analyserats svavel och aska bollar. Det var en hel del bearbetat material, videos, webbplatser och böcker.

Tjeckien, till platsen, väckte Mr Milan latka, svavel bollen och var tvungen att göra en detaljerad analys i laboratoriet. Kontrolleras för den tjeckiska nationen, att dessa områden verkligen existerar, och resultaten är sanna. Du kan se allt på webben http://www.ban.cz

Hur är det möjligt att staden har överlevt ända?

Stadens ansikte bevaras på grund av låg nederbörd i detta område. På detta område är minimala regn (5 cm / år). Intermittent Regnet gjorde ytan av byggnader ur askan av en hård yta, med resultatet att staden bevarats till idag. När skulle vara regn på dessa ställen mer, staden var fullständigt förstörd, löses genom regn. När kollisionen var mindre, skulle skorpa på ytan av byggnader och skapade staden förstöras av vinden.

Flavius Josephus vittnesbörd, judiska kriget.

Flavius Josephus (37-100 levde omkring år) – i sin bok Den judiska kriget, den fjärde boken i åttonde kapitlet beskrivs de av asfalt (Dead) Lake, där de dyker upp på ytan av asfalt klumpar. Beskriver längden på sjön, som sträcker sig till den arabiska Soar. Det talas om de fem förstörda städer och aska, som han såg där. I tider av Flavia platser förstördes städer tydligt känt.

Bibeln är en bok som inspirerats av vår Skapare!

Genom dessa arkeologiska upptäckter kan vi konstatera att Bibeln är en bok berättelser, men verkligen en bok där det finns historiska fakta. Bibeln är en bok som inspirerats av vår Skapare.

Källa Amasinghop

Bilder

29_1_sodom_and-gomorrah.jpg30_2_sodom_and-gomorrah.jpg31_3_sodom_and-gomorrah.jpg32_4_sodom_and-gomorrah.jpg33_5_sodom_and-gomorrah.jpg34_6_sodom_and-gomorrah.jpg35_7_sodom_and-gomorrah.jpg36_8_sodom_and-gomorrah.jpg37_9_sodom_and-gomorrah.jpg38_10_sodom_and-gomorrah.jpg39_11_sodom_and-gomorrah.jpg40_12_sodom_and-gomorrah.jpg41_13_sodom_and-gomorrah.jpg42_14_sodom_and-gomorrah.jpg43_15_sodom_and-gomorrah.jpg240_analysis.jpg245_sodoma_a_gomora_sira.jpg242_sodoma_gomora_budova3.jpg243_sodoma_gomora_budova.jpg244_sodoma_gomora_budova2.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s