Det svåra är inte att älska sina barn utan oron som man känner för dem.

Hade mina underbara stora barn på lunch här idag. Så rik man känner sig med fyra fantastiska barn och en fin svärson. Livet är verkligen familjen. Om jag hade orkat så skulle jag gärna ha adopterat ett par barn också. Att få ge lite kärlek till barn som behöver det.

Min kärlek räcker till massor av  barn. Men problemet är att min ork  inte gör det. Och alla dagar är inte rosaskimrande heller att ha barn. Det är inte jobbet och det praktiska som är det svåra. Utan oron som man känner för sina barn. Oron att att någonting skall hända dem.

Jag kommer ihåg vad min farmor sa en gång ”att hade jag vetat hur fint det är att ha stora barn(som brydde sig om henne med omsorg) så skulle jag ha skaffat flera”.

2 kommentarer

  1. Ja, barn är en av livets frukter. Säger jag som är mamma till fem. Och jag har känt/känner oron du beskriver men försöker släppa den när det smyger sig fram. Det roliga är att ens barn också alltid är barn, jag har en som är 21 och en som är under året, jag har samma oro om dem. 🙂

    • Hej Lisa:)det är nog samma känsla som vi alla mödrar i världen bär med oss för våra barn stora som små.Att vara mamma är det mest fantastiska som man kan uppleva i livet även om det alltid inte är så lätt.

      Med vänliga hälsningar annokas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s