Kan ni tänka er att mina döttrar tycker att deras mamma har för ungdomlig smak;).

Undrar om jag verkligen är för ung för min ålder;) eller om jag är en gamling som inte vet min plats när det gäller klädmodet;). Hmmm var på Gina Tricot med mina ”små” änglar till döttrar. Jag såg massor av superfina kläder som jag verkligen VILLE HA. I vanliga fall så brukar jag tycka att deras klädmode faktiskt är lite för ”ungdomligt”för min smak. Men inte den här gången de hade fått in supersnygga kläder.

Jag visade det ena klädesplagget efter det andra till mina kära döttrar som skakade på huvudet och kom med invändningar om att det inte ”passade” min ålder Vadå ålder jag blev nästan lite sur. Herregud jag är lite mer än 40 plus och känner mig långt ifrån som en tant. Jag vet inte riktigt vilken klädstil som de förväntar sig utav deras mor. Min äldsta dotter påpekade lite försynt att jag nog borde hålla mig till Kaph Ahls mode.

Annat var det häromdagen när jag gick på stan med min kära vännina T (en tjej i samma åldersklass som mig;)). Vi var också inne på Gina tricot både hon och jag tyckte att de hade fått in superfina kläder;) som vi båda tyckte var ett förträffligt mode för tjejer i vår ålder. Tacka vet jag att gå och shoppa med likasinnande;).

Jag menar vad är det för fel på den här fina tröjan där blusen sitter ihop med tröjan. I mina ögon så är den supersnygg och helt i passande till en tjej i min ålder;). Tänk vad snyggt till ett par svarta byxor när man vill vara lite fin.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s