Bloggfaser

Läser ett antal bloggar för tillfälligt. En del bloggar läser jag bara ibland eller ytterst väldigt sällan. Medan andra bloggare följer jag nästan dagligen. En del bloggare har jag följt under flera år. Och del andra bloggare som jag följer är nyare.

Det som är så intressant är att man kan  läsa mellan raderna på andras bloggar(man har förstås inte alltid rätt i sina tolkningar). För att när man skriver så blottar man sin själ på något sätt. Vare sig man har tänkt det medvetet eller inte.

Satt precis och läste igenom några av mina gamla inlägg. Och det blev så tydligt att jag kunde se ett mönster för olika faser i mitt liv.

Och såna faser läser man av hos andra bloggare också som man har följt en tid. Det blir lätt att avläsa om en bloggare är på dåligt humör till exempel. Trots att man känner att bloggaren ifråga kamouflerar bloggen lite med någon slags optimistisk yta för att dölja det lite.

Sedan ibland så upptäcker man saker på andras bloggar och man förstår ingenting. Är det på sandlådenivå;) eller vad? Jag vet inte men ibland så skulle jag önska att man kunde vara tydligare mot varandra både när det gäller dåliga och bra saker. Nu är jag inte så duktig på det själv. Men livet skapar så många känslor  som det ibland inte ens finns någon grund till. Jag vet inte… det är mycket som jag undrar över just nu.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s