Nagellack fester och fina pyjamaser.

Lördagskvällen spenderades hos min ena kära väninna(tack T för en jättetrevlig kväll)Vi blev bjuden på lax och potatisgratäng plus en massa annat smått och gott. Behöver jag säga  att allt var supergott;). Vi satt och tittade på melodifestivalen och hade mycket trevligt:).

Dagen till ära så målade jag nagellack. Grönt nagellack med glitter på;). Vännerna tyckte att det var fint. Jag vet inte känner lite behov att förnya mig på något sätt. Jag tycker att det är viktigt att man försöker att hitta lite guldkant i tillvaron. Även något så simpelt som nagellack kan få en att känna sig lite lyxig. Speciellt när det är något som bara används på fester och liknande.

Jag tycker att det är viktigt att man vårdar sitt yttre. Både för sig själv men även för andras skull. Det är inte så trevligt att sitta tillsammans med andra människor som inte sköter sitt yttre. Men även när jag är hemma så försöker jag att tänka lite på hur jag ser ut. Det är så mycket roligare att gå omkring i en fin pyjamas istället för en sliten T-shirt med klorinfläckar på;). Det får mig att må bra.

Ett lite tips på homewear kläder Bonaparte.se har jättefina. Visserligen så är de lite dyra.Men två gånger per år så brukar de ha superrea och då brukar jag passa på och köpa pyjamaser och homewere kläder.

Homewear byxor brun/rosa - 81 cm
Homewear cardigan

Homewear T-shirt ljusblå/off-white - 63 cm
Pyjamas crème/lila

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s