Så tacksam för alla nära och kära runt omkring mig:).

I helgen så har jag haft massor av roliga saker för mig. En kär väninna och hennes dotter från Stockholm kom på besök:). Ytterligare an annan mycket kär väninna på besök. Senare på kvällen så var det fredagsmys med k :)med lite alkoholfritt vin och vindruvor mm. Välbehövligt för själen verkligen.

Igår lördag så var jag på Emporia med min kära väninnor och döttrar och promenerade och åt lunch. Jättetrevligt. Senare på kvällen så var jag bjuden på dubbelt födelsedags kalas hos en annan mycket  kär väninna och hennes söta lilla dotter. Alla vänner var samlade där verkligen superroligt. Vi hade mycket trevligt som vi alltid brukar ha när vi träffas allihopa. Och värdinnan gjorde kvällen ännu mera fullkomlig med hennes gästvänlighet som gjorde att vi alla trivdes som fiskar i vattnet;). Tack kära B för en jättefin kväll:).

Idag söndag så sov jag ut länge på morgonen efter helgens bravader. Samt småstädat lite. Vet inte riktigt vad jag skall hitta på ikväll. Kanske dyker det upp någon familjemedlem eller någon kär väninna. Vi får väll se. Annars så blir det nog bara lite häng framför tv kanske någon bra film.

Nej nu får jag gå hitta på någonting. Önskar er en fortsatt bra söndag.

0002

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s