Prinsar katter och vänner.

Mys med vänner och familj i helgen. I fredags så firade vi fina svärsonen som fyllde år. Och jag passade på att gulla med min lilla prins ja mitt barnbarn då på tre månader;)(så att ni inte missförstår mig ha ha). Han får verkligen mitt hjärta att smälta. Sötaste lilla bäbis N.

Och i lördags så var jag först hemma hos en mycket kär väninna för lite  lördagsmys framför tv. Sedan kom en annan kär väninna till mig för en fortsatt trevlig lördagskväll:). Vi drack lite alkoholfritt vin och satt och småpratade och tittade lite på tv.

Idag söndag så har jag försökt att röja lite här hemma. Jag försökte också komma på en bättre ide för kattlådan. Jag tror att  min nya ide skall funka men jag vet inte. Kattlådan är verkligen superjobbig. Inte lätt med en ond rygg att tömma den och hålla rent efter katterna. Men vissa saker bara måste man göra. Att ha katter är inte enbart kul men de skänker verkligen mycket glädje. De ger liv till hemmet och det känns aldrig tomt eller tråkigt med katter i huset.

Mina barn brukar skoja och säga att för varje barn som har flyttat ut så har det kommit en ny liten katt istället. Ja något måste man väll fylla ut tomrummet med;).

2 kommentarer

  1. Underbart med vänner och familj och kan absolut relatera till den lillen prinsen eftersom vi själva har en som bra är någon månad äldre. Du kan tro att han är mormors ögonsten 😉 Katt har jag aldrig haft, inte minst pga att det kliar så i näsan, men har många vänner som har det. Katter verkar bra självständig djur. Om man nu ska dra liknelser till barn så känns hundar mer som bebisars/små barn och katter mer som tonåringar 😀 (sagt av en som iofs endast haft marsvin 😉 )

  2. Hej umjohansson:) det låter jättemysigt med din lilla baby. Och jag kan förstå att han charmar din mamma;). De är så underbara i den åldern.

    Katter är väldigt självständiga djur med dess egna karaktärer och personligheter. Och det stämmer så väl i din beskrivning mellan katter och hundar. Man brukar också säga att hundar ser upp(beundrar) till människan. Medan katter ser ner(sätter sig själv högre) på människan. Fast där ligger också charmen när det gäller katter att de är så egensinnade, precis som en tonåringar;).

    mvh annokas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s