Minemal blogglust men försöker ändå.

Fortfarande lite trött och dåligt blogglust men slänger in ett litet kort inlägg iallafall. Nyss hemkommen från födelsedagsfest. Och värdinnan skämde verkligen bort oss gäster. Med massor av god mat och tårta med mera:). Tack M för en jättefin och trevlig kväll.

 

 

2 kommentarer

 1. Assalamu aleiykum syster!

  Hur är allt med dig? Vad tråkigt att du inte är bloggsugen. 😞 Jag tänkte fråga dig lite för jag vet att u bor i Malmö och du promenerar mycket med dina döttrar. Det är så att jag snart ska ha min vigsel. Det kommer bli litet men det är ju ändå min bröllopsdag. Därför så vill jag hitta en fin men enkel och bekväm klänning. Jag hittade en på Nelly.com som var fin, vit, i chiffong, med långa armar och en jättefin glittrig midja. Den var väldigt billig också -799kr! Men tyvärr fanns den inte i min storlek. Därför så måste jg nu ut och leta i butiker. Känner du till någon butik i möllan eller liknande med fina och ”billigare” klänningar? Jag tänker ju främst på att möllan har en hel del butiker och butiker för muslimska kvinnor. Varför jag föredrar något långarmat och enkelt är för att vigseln ska vara hemma och jg vill inte klä ner mig med en kavaj eller kofta för att täcka mina armar. Det ska va en enkel maxiklänning med långa armar nästan haha 😝 jg önskar jag kunde skicka en bild till dig! Om du vill se så klart?

  Tack för hjälpen och fortsätt med din blogg!!! Jag är inne och tittar varje dag även om jag inte skriver något! ❤

  Kram! Ma’salame
  Maria

 2. Salam Maria vad roligt att du skall gifta dig jättegrattis:). Du får gärna skicka en bild om du vill på klänningen till min mail som finns här på bloggen. Tyvärr så måste jag säga att jag inte känner till någon speciell affär här i Malmö som säljer den typ av klänning som du är ute efter. Men jag kan fråga mina döttrar som jag tror har lite bättre koll på det här än jag har.
  Fast jag känner till en sida som man brukar hitta bra saker på bla bröllopsklänningar ebay.se. Jag har själv beställt flera saker därifrån som jag har varit nöjd med.
  Jag skall fråga min döttrar och återkommer om det. och än en gång jättestort grattis till ditt bröllop:).

  mvh annokas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s