4 kommentarer

 1. Salma aleiykum syster!!
  Hoppas att allt är väl med dig.

  Jag såg nu att jag har ju missat en massa bra inlägg! Grattis först och främst i efterskott!!! Här har vi ett sommarbarn ju 😊 jag hoppas att du hade en underbar födelsedag och att du får minst 100 stycken underbara födelsedagar till! 💕

  Sedan – Glad månad Ramadan! Lärde mig igår att imam Ali (as) berättade att Profeten(as) förklarat att det är rekommenderat att säga månaden Ramadan och inte Ramadan för Ramadan är ett av Guds namn och där är så mycket bakom namnet så att när vi säger Ramadan kommer eller det var Ramadan så är det som att säga att Gud är tidsbunden. I alla fall, ska slut predika du kanske redan vet ju(!?).

  Sedan så älskade jag ditt inlägg med dem här 29 sakerna som ändrats under vad jg anser en ytterst kort tid. Walkman, inga mobiler, hur man fick fråga alla ”väntar någon ett samtal? För jag ska koppla upp mig på internet” hahaha det var dem gamla goda tiderna det. Och godispåsarna. Det var tiden lagom det. Jag är tacksam att jag fick växa upp med sådant så att jag kan förstå och uppskatta utvecklingen.

  Fortsätt med dina underbara inlägg!! Jag undrar om inte du kanske skulle kunna göra ett inlägg om hur det var när du gifte dig? Hade du konverterat när du gifte dig? Hur var ditt bröllop? Hur länge var du muslim innan du började bära slöja, hade du slöja på ditt bröllop? Osv. För jag gifte mig förra veckan så jag är nyfiken på dig och dina upplevelser!! 🌸

  Ma’salame syster. Må Gud vägleda dig, skänka dig välbehag i både detta liv och i nästa och må Gud acceptera dina goda gärningar och intentioner.

 2. Salam Maria:)hoppas att allt är bra med dig också:). Tusen tack för gratulationerna:)ännu ett år äldre;)(det inser man speciellt med tanke på de 29 olika sakerna genom tiderna att man börjar på att bli äldre;)).
  Det var fint det här med ramadan och månaden ramadan. Jag tror inte att jag hört det förut. Tack för tipset.
  Jättestort grattis till ditt bröllop:) vad roligt. Önskar dig verkligen lycka till! Må Allah alltid vara med dig på din väg i livet.
  Tack för alla dina frågor. Du verkar vara en sån härlig tjej med sprudlande energi. Det förmedlar du genom dina kommentarer och frågor.
  Jag skall se om jag kan göra ett litet inlägg och svara på dina frågor.

  Önskar dig en jättefin ramadan må Allah ge dig allt som du önskar dig.
  mvh annokas

 3. Salam min kära vän:) Önskar dig en god fortsättning på månaden Ramadan. Va roligt att din syster är på besök:) Vi mår bra på vår resa, vi fyller på både fysiskt o själsligt:) Fysiskt: Massor av god mat o själsligt: Imam Redas hadra är full av föreläsningar o duaan:) Du finns alltid i mina duaans. Kram o många booosaaat:)

  • Salam min kära amina:) det låter jättehärligt och mysigt. Önskar dig er också en jättefin ramadan:). Det är bra att jag finns i dina doua;) det behövs varje liten bön;). Du finns i min också:).
   Det skall bli roligt att få träffa dig och höra om allt från din resa. saknar dig många kramar annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s