Underbar dag i Helsingör och Helsingborg med familjen.

Känner mig jättetrött efter en intensiv dag med buss tåg och färja så det blir ett litet kort inlägg;). Har firat eid med familjen i Helsingborg och Helsingör i Danmark. Vi hade verkligen jättemysigt och roligt(tyvärr kunde inte alla familjemedlemmar vara med men nästa gång ins). Strosade omkring och bara njöt av det fina vädret och den vackra omgivningen. Vi åt  lunch i Helsingör rödspätta med pommes och remouladsås supergott:).

Och efterrätten åt vi i Helsingborg. Det var också gott;). Glass i stora lass verkligen. Jag beställde in en stor skål med glass och frukt, min stora dotter likaså. Dock blev jag lite besviken över att min dotters glass var mera välgjord (med massor av frukter) än min. Trots att vi beställde likadana glassar men det var olika personer som gjorde dem. Dessutom så stämde glassen inte in på bilden. Jag betalar gärna vad det kostar och till och med lite extra om det behövs. Men jag vill ha det jag betalar för och ingenting annat.

Sådant kan tyvärr göra mig sur jag kan inte hjälpa det. Men som tur är så försöker jag att se saker från den positiva sidan. Glassen var god iallafall;).

Slutar här för idag. Hoppas att eran dag också har varit bra:).

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s