Inte alltid så lätt att hålla humöret uppe.

Idag så känner jag mig trött och lite modlös faktiskt. Alhamdullilah jag har så mycket att vara tacksam över men ändå så misströstar man ibland. Och det får en verkligen att känna sig så otacksam när det finns människor som har det så mycket värre.

Men ändå det här är mitt liv. Och ibland så går ens inre önskningar och behov inte riktigt ihop med hur verkligheten ser ut. Vissa saker kan man försöka att påverka i rätt riktning. Medan andra saker är svårare att påverka. Till exempel min smärtproblematik. Och ibland så känns det lite som att man kör fast och att man inte riktigt vet hur man skall göra för att ta sig ur det.

Ja jag vet inte.

2 kommentarer

 1. Salam Aleyikum!

  Alhamdollilah. Det verkar som om din energi är lite bättre nu än då du skrev detta inlägg. Jag hoppas att allting är väl med dig. Jag önskar att det fanns något jag kunde göra för dig. Du finns med i mina böner och tankar. Insh’Allah det kommer bli bättre. Och även om det skulle bli bättre och du vet att det kommer bli bättre så får man faktiskt lov och ha dagar där man misströstar sig lite. Vi är inte mer än människor. Även Profeten (as) misströstade sig ibland men även om han gjorde det så visste han att Gud (swt) fanns där vid hans sida och att Gud (swt) alltid såg till hans bästa.

  Med denna lilla kommentar ville jag försöka uppmuntra dig lite grann. Ett ynka försök men jag gör det med sanningen och med Guds (swt) vackra och tröstande ord.

  Må Gud vara med dig, skydda dig och vaka över dig med sin nåd.

  Mvh Maria

  Ps. Jag älskar det nya utseendet på din blogg!! Det är mjukt, fint, feminint och jätteinbjudande! Lite så som jag föreställer mig hur du är som person.

 2. Salam Maria:) så gullig och rar du är. Din kommentar värmde mitt hjärta verkligen. Tack så mycket för din omtanke och tröst det fungerade;). Känner mig genast mycket bättre;). Allah har sänt din tröst till mig tack så mycket:).

  Vad roligt att du gillar min nya bloggdesign. Jag vet inte direkt om det stämmer in på mig;)hmm (harkel) men tack iallafall;).
  Hoppas att allt är väl med dig kramar annokas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s