Oj vad tiden rusar på lite uppdatering.

Vad har hänt de senaste dagarna. Jo i fredags så var det lite fredagsmys med några kära vänner:). Och igår lördag så fyllde älskade sonen 23 år. Grattis habibi på din 23 års dag en dag i efterskott på bloggen;).

Hela familjen var samlad för att fira sonen  brodern och svågern . Vi åt vegetariska pajer med sallad och till efterrätt så åt vi pannacotta sonens favorit. Vi satt och pratade och myste tillsammans och lilla barnbarnet charmade alla med sina bus. Han är verkligen så älskad i vår familj lilla skrutten.
Senare på kvällen så bar det iväg till en hennafest min kära väninnas son skall gifta sig om en vecka. Det var jättetrevligt. Och dagen till ära så bar jag en sari då det var indiskt tema. Mina barn övertalade mig att ta den på mig. Kände mig ytterst tveksam inte varje dag som man går omkring i en sari;). Men jag är ändå glad att jag tog den på mig kände mig ändå lite fin i den.
Festen var som sagt jättefin och vi fick massor att äta. Tyvärr så var det mesta i matväg kött. Det blir ofta så när man är vegetarian när man går på stora fester. Men det fanns massor av olika efterrätter som jag satsade på istället;)mycket gott;).
Idag söndag känner mig lite trött. Solen skiner ute idag och jag känner att jag bara måste försöka att ta mig ut och få lite frisk luft. Man måste verkligen passa på innan det blir för kallt ute.
Önskar er alla en fortsatt fin söndag:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s