Har massor av idéer men tyvärr inte lika mycket pengar att spendera;)på mina idéer..

Har så mycket att tänka på just nu. Bland annat så skall lilla sonen snart flytta hemifrån. Så mycket av mina tankar ligger på det just nu med planering kring praktiska saker. Men även känslomässiga tankar kring det hela. Jag är jätteglad för min sons skull och han kommer till och med att bo på samma gata. Helt perfekt för oss alla i familjen. Det blir en bra början.

Dessutom så älskar jag heminredning och design. Så det skall bli jätteroligt att få hjälpa till med. Sonen behöver hjälp i sitt nya hem. Och vi behöver fixa om lite här hemma nu när det blir ett rum över.

Har massor av idéer men tyvärr inte lika mycket pengar att spendera;) på mina idéer. Men jag får försöka att hitta någon slags kompromiss köpa saker lite i taget. Med små medel så kan man göra mycket det behöver inte alltid vara dyra och påkostade saker som blir det bästa och finaste.

 

 

 

 

2 kommentarer

 1. Salam Aleyikum !

  Grattis till din son som ska flytta ! Vet inte riktigt om man säger så men det låter som en kul nyhet även om det är kanske en krånglig förändring för dig. Men eftersom ni bor så nära så ska du se att det blir bra inshallah plus att då kan du komma it och promenera lite så får du den där träningen som vi snackat om innan!

  Jag vet exakt vad du menar med små medel. Jag ville ha dörrar till mina bokhyllor i vardagsrummet ( och fy sjutton vad dem kostade!!!!) så jag fick köpa två dörrar denna månaden och nästa månad får jag köpa två till ( det behövs två dörrar till varje bokhylla och dörrarna säljs separat och är enskilt dyrare än hyllorna). Jag skulle ha en stor födelsedagsbjudning så allting skulle fixas inordning och trots att min mamma betalade en del så la jag ut 4000kr på småfix såsom kuddar, gardiner, klocka osv. Småmedel springer lätt iväg kan jag berätta haha.

  Du verkar ha jättebra idéer och u är duktig på att hitta bra inspiration!! Inshallah jag hoppas att denna månaden blir en månad för dig att släppa loss på din kreativitet!

  Kram Maria

 2. Salam Maria:) tack så mycket.Det är alltid med blandade känslor när man som mor ser sina telningar lyfta sina vingar och flyga från boet;). Men i det här fallet så flyger inte sonen så långt bort. Så det känns bra:).

  Du låter verkligen som att du skriver rakt från ditt hjärta när du beskriver om dina bokhyllor och kalas med mera. Man blir glad att läsa dina kommentarer. Hoppas att du hade en fin födelsedag.
  kramar annokas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s