I års kalas.

Igår så hade vi fest för älskade lilla barnbarnet som fyller ett år(11/12). Några dagar tidigare eftersom att det passade bättre att fira lilla gossen då de flesta var lediga.

Kalaset blev väldigt lyckat och fint:). Tänk att min lilla goknoppis redan är ett år. Det här året har verkligen gått jättesnabbt. Så omtumlande att få bli mormor för första gången och så mycket glädje att få vara mormor också:). Hela familjen (moster och morbröder med mera) har verkligen njutit och tagit till vara varje ögonblick av vår första lilla bäbis i familjen.

Och alla mina fantastiska vänner som  har engagerat sig och delat vår glädje över detta lilla mirakel(som alla bäbisar faktiskt är). Så otroligt roligt det har varit. Och så mycket roligt(ins) vi kommer att få mera av i framtiden. Och jag ser verkligen fram emot att få dela glädjen med mina kära väninnor när deras lilla barnbarn kommer.

Jag vill finnas där för dem som de har funnits för mig det här året. Det har verkligen betytt jättemycket för mig. Så massor av kärlek och kramar till er alla mina kära vänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s