Godmorgon alla sköna;).

Vaknade tidigt idag. Känner mig inte pigg men hade inte någon riktig ro att ligga kvar i sängen. Så jag klev helt enkelt upp. Känns bra att få känna på lite tidig morgon också. Inte sena förmiddagar pga av sömnproblem.

De senaste dagarna har varit intensiva och mestadels roliga. Jag och en annan väninna har en kär väninna på besök från Stockholm. Så vi har hittat på flera saker de senaste dagarna varit på stan olika köpcentrum samt ätit massor av god mat;). Samt bara suttit hemma hos varandra och pratat och kopplat av. Det har varit jättemysigt. Idag så blir det också en liten tur ut någonstans målet är inte klart än;). Jag får väll se vad de andra har för planer idag;).

Ikväll så skall jag också gå på bio med en annan kär väninna det skall bli roligt. Ser fram emot filmen som jag har velat se länge.

Annars så är det lite andra saker som pågår också. Jag vet inte så mycket tankar som snurrar i mitt huvud. Livet som pågår parallellt mellan ett spektrum med olika känslor över allt möjligt. Fatta beslut hur göra eller inte göra? Vilken profil skall man hålla ligga lågt eller inte. Ja jag förstår att det låter lite kryptiskt;): Kanske kan jag skriva om det någon annan dag eller kanske inte. Det här med att hålla en lagom profil på bloggen lite lagom personlig men inte för mycket.

Ja mycket tankar men jag får nog lägga ner min djupa sida;)för idag och gå och göra i ordning mig inför dagen.

Önskar er alla en fortsatt fin dag.

 

2 kommentarer

    • Tack själv kära Taina:). Dina ord värmer du är också en jättefin vän.
      Stockholm låter roligt:).INS vi ses snart igen. Saknar dig många kramar annokas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s