Surprisefest:) minst sagt;)

Jag har världens finaste vänner och familj verkligen. Fyllde år häromdagen. Och trots att det är ramadan så kom de efter fastan(kl elva på kvällen och stannade till kl två på natten) och överraskade med tårta och presenter. Det var en stor överraskning kan man minst sagt säga;) ha ha.

Jag blev helt tagen och mållös(och det händer inte ofta;)). Men verkligen jätteglad om än en aning förlägen;). Och vilken present(presenter) som jag fick….. man kan nästan tro att jag fyllde femtio men det är ”bara” 46  så att ni vet;).

Jag och min dotter fick en resa i present till England. Ja såna underbara och snälla vänner och familj har jag.

Jag vet inte vad jag skall säga. Känner mig fortfarande lite generad och jag vet inte hur jag skall återgälda allas värme och generositet. Jag är så tacksam verkligen.

Tusen tusen tack alla mina kära vänner och min älskade familj som gjorde min födelsedag till en oförglömlig dag som jag aldrig kommer att glömma. Som en STOR skatt som jag skall ta fram i mitt minne när som helst.

Det är inte självaste gåvan(även om den är fantastisk) som är det största utan att alla tagit sig tid mitt under ramadan fastande och trötta. Det är det som är det största och det är det som får mig att vilja bli en bättre människa.

En kommentar

  1. Tusen grattis en gång till🎂
    Önskade verkligen att jag skulle
    vara med Er:) Men jag var med i tankarna.
    Ha en skön resa och hälsa vår kära vän🌹
    Kram o boosaat😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s