Så trött på dold rasism avhumaniseringen utav människor är farligt

Det var ett tag sedan som jag råkade ut för det.Kan inte riktigt gå in på detaljer just nu med hänsyn till vissa personer.Men jag kände bara att jag behövde dela med mig av känslan.

Tanken slog mig idag ja just det att SD är Sveriges tredje största parti. VISST är det skrämmande och vet ni det märks ute i samhället. Det är som att rasismen blir mer öppen folk döljer det inte på samma sätt som förut. Även om de visade det förut också väldigt mycket.

Jag tror att det var så här Hitler fick makten hos folket. Att det var så det började. Avhumaniseringen utav människor är farligt.VI och DOM…. de där som inte är som oss… mindre värda människor.Det var så nazisterna såg på judarna också. Och alla vet vad som hände efter det.

Jag vet inte hur jag skall tolka den här ”attacken” som jag blev utsatt för. Känner mig förvirrad vet inte riktigt hur jag skall förhålla mig till såna människor. Ska man vända andra kinden till eller argumentera för sin sak. Jag har tusen repliker i mitt huvud som jag skulle kunna säga.

Varför kan inte bara människor respektera varandra.Är folk verkligen så blinda för sin egen okunnighet och intolerans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s