Alla känner apan;) och om allt o ingenting

Alla känner apan men apan känner ingen. Eller tio små apor hoppade i sängen…..gillar båda ordspråket och barnvisan.De är så talande i livet ibland olika situationer som uppstår.

Inte för att jag vet vad jag skall skriva mer om det;) men kände bara för att skriva det.Spara idéen till en annan gång.

Annars är det fredag och solen lyser ute idag. Och det är riktiga vårkänslor i luften. Såg flera vackra blommor under min promenad alldeles nyss.

Var på ett möte idag och babblade på om allt känns det som. Ha ha jag pratar nog sönder folk ibland tror jag.Var till sjukgymnasten nu i veckan och jag pratade och pratade.Stackars hon såg förvirrad ut mellan varven;) men jag tror att jag lyckades förmedla mitt fysiska tillstånd iallafall.

Sjukgymnasten sa att jag är väldigt svag i kroppen pga av skadorna i nacken och ryggen. Så nu är det hård träning som gäller. Vilket känns bra.Känner mig motiverad. Och det ger lite hopp för det kan ju bara bli bättre.

Annars så tror jag att jag avslutar för idag innan jag babblar på för mycket på bloggen också;).Ha en fin fredag allihopa:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s