Vilken galen vecka

Förra veckan var helt galen;). Så mycket firande. Min älskade minsta dotter som fyllde 17 år i torsdags. Min Gullunge börjar på att bli stor. Bara ett år till sedan är hon myndig.Och sedan min stora älskade dotter som tog sin examen. Så stolt jag är över henne som hon har kämpat. I nio år har hon pluggat in flera olika universitetsexamen det sista socionom.Vi firade dagarna tre. Först avslutning på Malmö högskola.Och sedan så firande vi med hela familjen på restaurang.Vi passade på att i kombination fira födelsedagsfirande och examensfirande.Det var så mysigt och roligt att få umgås med hela älskade familjen. Det var en fantastisk kväll i västra hamnen där vi åt pizzor på vespa. Sedan så satt vi i kvällssolen och åt italiensk glass.❤️❤️❤️När livet är som bäst.

Men firandet tog inte slut här😉. På fredag så hade minsta dottern14 kompisar på födelsedagskalas. Vilket blev väldigt lyckat. På lördag så hade äldsta dottern en stor examensfest för alla sina vänner i en hyrd lokal.En jättefin och rolig fest. Alla slog klackarna i taket( utom ja då som har problem med mitt knä men jag var lika nöjd för det😉).Vi fick supergod vegetarisk buffé plus massor av olika gott till efterrätt😊.Verkligen en jättefin kväll❤️❤️❤️.Som jag älskar mina barn och barnbarn.

Men som att inte detta räckte till ha ha så hade vi även en överraskningsfest i söndags för vår kära väninna som fyller 50år.Detta hade vi hemma hos väninnas dotter som ordnat och arrangerat det hela.Temat var Marie antonette med pasteller och afternoon te.Plus massor av annat gott som bl.a. smörgåstårta scones tårta med mera behöver jag säga att det var gott😉🎂🍧🍰. Väninnan blev väldigt överraskad och förvånad och glad över överraskningsfesten. Och vi gäster hade också väldigt trevligt.Kanske något pinsamt bara med Marie antonette temat. Jag och några till hade försökt och fixa till oss i någon slags utstyrsel inför kvällen. Jag hade pärlor i håret dagen till ära ha ha. Såg riktigt töntig ut jag kommer nog aldrig ha en sån frisyr igen. Men vad gör man inte för sina vänner😉.Och apropå på kläder så hade jag för mig en ovanlig klädstil på examensfesten. Av min snälla väninna så hade jag fått en kornblå kort klänning och en svart glittrig kort jacka. Inte så ovanliga kläder men bara en annorlunda stil jämfört vad jag brukar använda. Till det hade jag svarta skinnstövlar. Kände mig lite fin dagen till ära.

Ja det var en galen och en fantastisk vecka. Med älskade barn vänner. En vecka som jag kommer att bevara bland alla andra fina minnen och skatter som ryms i mitt hjärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s