Tänkte titta in och säga hej

Har inget speciellt att säga just idag.Men ramadan fortskrider och jag umgås med älskade familjen. Dagarna kretsar mest runt omkring mat och inhandling av den. Och senare på kvällen så är det lite koranläsning som gäller.

Och så ont det gör i hjärtat att läsa om alla terrorister. Som använder islams namn till att göra fruktansvärda handlingar.De senaste dåden i Tunisien till exempel. Och så läser man i Koranen att döda EN människa är som att döda hela mänskligheten.Jag menar HUR tänker de??????Vart någonstans hittar de denna ondska…….på vilket sätt tolkar de det som islam????Islam som verkligen är friden och fredens religion.❤️

Jag vill skriva så mycket men min energi räcker inte till.Politik är stora frågor som om man skall diskutera det seriöst måste man vara ordentligt insatt i. Och därför brukar jag inte skriva så mycket politik i min blogg. Men det kanske kommer att bli lite ändring på det. Vissa saker stör mig verkligen just nu som Is till exempel.De inte bara stör mig de är avskum helt enkelt. Ja det är nog bäst att sluta här för idag😉. Innan mina upprörda känslor helt svämmar över. Det är ju trots allt ramadan😉❤️.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s