Jag har startat en insamling hos Unicef. Hjälp mig att hjälpa barn i nöd.

Min insamling hos Unicef

Pengarna går till: Barn på flykt
Länk till din insamling: https://unicef.se/egna-insamlingar/annika-soderberg

Bjud in dina vänner. Tipsa om din insamling med adressen https://unicef.se/egna-insamlingar/annika-soderberg. Söderbergs insamling för Barn på flykt

Jag känner att jag vill göra någonting för att hjälpa till. Den stora flyktingkrisen som pågår ute i världen och i Sverige. Barn som är på flykt från krig. Barn som drunknar i havet.Barn som inte får tillräckligt med mat i flyktinglägren då organisationernas (bl.a. Unicef)pengar håller på och tar slut. Rika länder och människor som sitter på deras feta plånböcker.Så stor skillnad de skulle kunna göra ute i världen.

Alla miljardärer, miljonärer som själviskt besitter och vägrar att bidra till människor som befinner sig i nöd.Själv är jag en person med ytterst små ekonomiska marginaler på grund av sjukdom. Mitt hjärta vill hjälpa många. Men ekonomiskt så kan jag inte bidra med så mycket. Därför vill jag starta den här insamlingen. Alla kan göra något men alla kan inte göra allt. Tio kronor räcker till några brödbullar. Och för en hundralapp så kan man köpa mjölk till många barn.Så lite som behövs för att bidra till andra människors överlevnad och värdighet. Min förhoppning med den här insamlingen är att hjälpa någon.

Om en eller två eller tre personer får hjälp.Det är tillräckligt för mig. Ett litet bidrag blir till slut mycket om vi alla hjälps åt. Ingen skall behöva gå och lägga sig hungrig i ett flyktingläger.

STÖD MIN INSAMLINGE PENGAR

VIA SMS

SkickaKÄMPA 3331 till 72 900 såskänker du 50 kr till min insamling.

BLI VÄRLDSFÖRÄLDER!
Ge pengar varje månad via autogiro.

Bli Världsförälder
SPRID INSAMLINGEN

Tacksam för varje bidrag annokas❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s