Sagt och gjort en poesiblogg

Nu har jag öppnat upp en poesiblogg:).

Jag funderade lite hur jag skulle göra om jag skall länka den till annokas bloggen eller inte. Det är en poesiblogg som handlar om mitt liv. Mitt bipolära liv. Tankar omkring det plus en del annat.

Det känns nästan som att ha skrivit en diktbok när man går in på bloggen.Det är mina ord som står där. Saker som jag har tänkt och känt.Man skriver och plötsligt så har det blivit en text av ingenting bara av mina egna tankar.Nu är ju mina tankar väldigt självutlämnande ibland(vilket de ofta är på den här bloggen också förvisso;)). Därav funderingar om jag skall länka till bloggen eller inte till annokas.

Det känns lite som att bloggarna har lite olika syften. Men samtidigt varför inte. Vi väljer vad vi vill dela med oss till andra. Jag har ju valt att vara lite offentligt med mitt liv(de som känner mig vet ju vem jag är på bloggen).Sedan finns det bloggläsare som kanske inte känner mig personligen men de får ändå ta del av mitt liv och mina tankar.Nuförtiden så delar de flesta människor med sig någonting om sig själva på olika sociala medier.

Nu har jag kanske skruvat upp förväntningarna;) men bloggen är verkligen väldigt simpel. Bara i min enkelhet har jag skrivit något. Helt ärligt så vet jag inte ens om det har något värde att läsa. Men det har ett värde för mig. Uttrycka lite kreativitet och dela med sig av det. Likt en författare som skriver en bok. Man har något inom sig som man vill uttrycka(precis som jag gör på den här bloggen). Tolkningar när man läser poesi dikter är ju väldigt personliga. Det är upp till betraktaren att värdera. Det skulle vara roligt om ni lämnade ett litet fottryck på bloggen vad ni tycker.

Här kommer adressen iallafall;)

Den nya bloggen

bipolarpoetry.blog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s