Biokväll cafeteria med en kär väninna och hennes dotter😊❤️

Fråga mig inte vad filmen heter😉. Min kära väninna bokade filmen till oss och jag bara hängde på. Filmen var bra iallafall😉.

Före filmen så bjöd min väninnas  dotter oss på hollandia. Så snällt och gulligt av henne❤️. Jag har så fina människor i mitt liv. Så tacksam för det.Älskade barn vänner.

Idag så ringde en mycket kär väninna från ett annat land.Jag blev så glad att höra  hennes röst.Det fina var att hon ringde bl.a för att säga att hon tyckte om att läsa min poesi.Det värmer mitt hjärta. Känns roligt att få lite respons .

Inte för att jag tror att det jag skriver är något speciellt. Faktum är kollar man ute på nätet så finns det tusentals dikter och poesi som man kan läsa som är jättebra. Men jag vill bara uttrycka kreativitet. En tavla kan vara ful men ändå så kan den uppskattas eller åtminstone fylla någon slags funktion för människor som tittar på den. Vad min kreativa sida vill säga vet jag inte riktigt. Men jag har alltid haft en lust att hålla på med något kreativt. Skriva måla,heminredning osv.Men tyvärr så sätter min fysiska(och ibland psykiska) kapacitet stopp. Jag kan inte hålla på med saker som förut.Och ibland så misströstar jag det.

Men jag försöka att göra vad jag kan. När jag har lite mera ork vissa dagar då får jag passa på.Andra dagar så är det som det är. Ibland så tror jag inte alltid att det syns att jag inte mår så bra.Försöker nästan alltid sätta upp en fasad.Men får man ett tillfälle som tex att gå på bio då tar jag det tillfället. Försöker glömma en liten stund. Och det brukar hjälpa.En orsak tror jag beror på alla fina människor som finns runt omkring mig.De ger mig styrka även i svåra stunder.All we need is love❤️.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s