Min älskade dotter svärson

Jag har så fina barn familj. Som jag älskar dem.Idag så ville min älskade stora dotter(har det största hjärtat som finns) och hennes man storhandla till mig(och betala) Det är så fint mitt hjärta blir alldeles varmt av kärlek❤️. Samtidigt en aningens genant. Tycker inte om att belasta andra människor även om det är min närmaste familj det gäller.Har så många goda exempel i mitt liv. En mycket kär väninna som jag har fått så fina gåvor av. Sakerna i sig själv är inte det som betyder mest(även om de är jättefina och jag blivit glad för dem). Utan det är tanken att  personen har tänkt och lagt ner tid och vill göra någonting fint för dig.Hur vackert är inte det det är så jag hittar inga ord❤️…….en annan mycket kär vännina vet att jag är lite dämpad för tillfälligt.Vad gjorde hon jo hon skickade med en present genom hennes dotter.Vilket stort hjärta den här personen har ni skulle bara veta❤️.Fattar ni såna människor som jag har i mitt liv.

Fantastiska barn vänner. Jag brukar alltid tänka att allt kommer från Allah. Det är inte min förtjänst när det gäller det här goda runt omkring mig.Tänker nog att jag inte förtjänar det.Min ekonomi har varit lite ansträngd sista tiden. Och jag har oroat mig en del över det. Men det verkar som att Allah lyssnar på mina böner.Kanske inte på det sätt som jag riktigt önskar. Men genom mina älskade barn och mina fina vänner. Behöver jag kläder ja då får jag det ja mat eller andra saker så får jag det också. Ja till och med en utlandsresa till England;).

Jag som har svårt att ta emot handlingar saker från andra. Känner mig generad. Jag är en person som hellre ger än får. Men jag försöker lära mig att ta emot. Fast det känns väldigt obekvämt inom mig. Så försöker jag inte visa det. För att jag tycker att precis som när man ger eller får så vill jag visa min uppskattning tillbaka.Jag vill ge tillbaka genom att visa min uppskattning för det som andra gör i sin godhet.Så jag trycker på mig själv.

Så tacksam verkligen.

4 kommentarer

  1. Vilken underbar familj och vilka underbara vänner du har❤️ Du måste själv vara en underbar mamma, vän och människa❤️ Eftersom allt man ger kommer tillbaka! Sedan kan man förklara det på olika sätt. Men jag förstår dig; jag tycker om att ge, däremot känns det jobbigt att få…. Något som jag också försöker jobba med… Kram, Helena

    • Hej Helena. Du verkar vara en jättefin person. Du skriver så fina kommentarer❤️.

      Ja visst har jag en fin familj och vänner❤️.Att lära sig att ta emot är inte så lätt. Men genom att göra det så får andra glädjen istället att vara den som ger. Jag tror att man på något sätt känner sig behövd när man ger och gör något för andra. Sedan så utesluter inte det ena det andra. Men får ge och ta i livet hela tiden turas om att vara den goda😉.
      Ha en fin dag idag❤️ många kramar annokas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s