Terapibänken

imageimageimageimageimageimageimageSItter ute på terapibänken😉som jag och en vännina skämtsamt brukar skoja om. Om bänkar kunde tala😉.Många viktiga och oviktiga samtal har genom åren samtalats om sittande på denna bänk. Stora saker som små saker inget har varit för lite eller för stort att prata om. Vi har rökt vattenpipa(misslyckats med det också då pipan varit trög men kämpandes har vi fått igång den😉).Jag har läst böcker eller bara suttit i min ensamhet och begrundat livet på denna bänk.

Idag sitter jag här och dricker min Cola. Filosoferar över livet.Kom nyss hem från en arabisk frukost med fina vänner.Tänker på en annan vännina som brukar sitta här med mig på bänken. Som livet kan bli. Hon är utomlands för tillfälligt. Men det är fina minnen som jag får❤️.

Det är underbart höstväder ute. Det blåser lite men är inte kallt. Solen lyser också. Vackra fina höstlöv. Kanske inte mitt humör är på bästa men ändå naturen ger mig kraft. Är glad för att jag har den förmågan inom mig Visar lite bilder från min terapibänk och det vackra runt omkring mig. Bänken är placerat under ett jättestort träd så vackert. Kanske inte bara bänkar som lyssnar så många hemligheter som susar i vinden bland trädets krona.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s